Preston Palace

Heerlijk die herfstvakantie! even tijd om te ontspannen. Voor de regio Noord en Midden Nederland is die vakantie al begonnen, en voor het Zuiden begint de vakantie volgende week. En dan is het toch super leuk om een dagje weg te gaan?

preston-palace-logo

Bij Preston Palace heb je heel veel verschillende arrangementen. Zo kun je er bijvoorbeeld overnachten, naar de kermis, op stap of naar een kroeg, zwemmen, naar de spa, en heerlijk eten.

Bij al deze faciliteiten zijn verschillende arrangementen zodat je ze kunt combineren. Ik en mijn vriendin zijn gegaan voor het ‘Zwembad en de Piri Piri’ arrangement.  Dit kostte 32,50.

Daar was het volgende bij inbegrepen :

  • Toegang tot het subtropisch zwem- en saunaparadijs met whirlpools, stoombad en zonnehemels. Aankomst mogelijk vanaf 12.00 uur
  • Een 3-gangen diner in Kiprestaurant de Piri Piri (tijdsduur maximaal 2 uur)
  • Aanvang diner mogelijk tussen 17.00 uur en 19.00 uur
  • Alle consumpties tijdens uw diner
  • Parkeren

foto-beleving-001

Vanaf 12 uur konden we zwemmen in dit super mooie zwembad. Het zwembad was lekker warm, en voor een vakantie dag viel de drukt gelukkig mee! Op de foto kun je een grote bak zien midden in het zwembad. gevuld met piranha’s. Ja je las het goed, piranha’s. Super gaaf om daar zo dicht naast te kunnen zwemmen!

Onder een waterval was  nog een tweede Aquarium met andere vissen, ook super leuk om naar te kijken! verder zaten er in het grote bad nog 2 stroomversnellingen, en 2 banken met bubbels. Het plafon was een sterrenhemel, super mooi!

Aan de zijkanten van het zwembad waren nog extra bubbelbaden, heerlijk! Ook waren er zonnebanken. Op het begin van de middag hebben wij deze even kunnen testen. Maar in de middag was het wat drukker waardoor je er niet zo makkelijk meer op kon. Jammer, maar wel logisch.

Een stukje verder op waren de sauna’s. Een warme sauna, en een stoom sauna. Deze waren ook heerlijk, maar hadden wat mij betreft wel wat groter gemogen.

Ook was er een ruimte waar je kon drinken, en ‘eten’. Je kon onbeperkt drinken pakken! Dat was echt super. Er was frisdrank, ranja en koffie en thee. Ook was er onbeperkt ijs en fruit. Dit stelde me iets teleur, want dit waren alleen perenijsjes en mandarijnen en appels. Terwijl het heel groots klonk. Jammer. Maar voor de liefhebbers van dit fruit natuurlijk wel leuk!

Ook was er in die ruimte een snackmuur. Hier moest je op tijd bij zijn want hij ging snel leeg. En dit was de enige plek waar je in het zwembad eten kon halen. Maar we hebben wat weten te bemachtigen!

het zwemmen alleen kost 16,50 per persoon.

Foto Super last minute 2 nachten 1

Toen gingen we eten bij het Piri Piri restaurant. We hadden een mooi rustig plekje in de hoek, en het personeel was heel vriendelijk! De inrichting was wat simpel, maar het kippen thema was goed toegepast.

Bij het arrangement betaalde je voor een 3 gangen menu. Wat normaal 27,50 kost. Hierbij maakt het niet uit welk gerecht je kiest. Je mag gewoon 3 gangen kiezen. De kaart zag er leuk uit, en er was zeker genoeg keuze!

Als voorgerecht kon je kiezen uit warme en koude gerechten, of soep. Hierin waren totaal ongeveer 9 keuze mogelijkheden. Voor de warme gerechten kon je kiezen uit weer ongeveer 9 dingen. Bijna allemaal kip, maar op verschillende manieren gemaakt. Maar ook biefstuk en varkenshaas. Alles kwam met patat met saus, en je kon ook nog kiezen voor extra garnituur zoals een salade, uienringen, appelcompote en nog wat andere dingen. Als nagerecht kon je kiezen uit 4 soorten ijs, of koffie.  Je kon onbeperkt drinken, super fijn!

We kregen na het bestellen broodjes met saus en kruidenboter. Lekker! Als voorgerecht koos ik voor de ‘Kippeling.’  Een mix tussen kipnuggets en kibbeling. Heel mooi geserveerd in een stuk sla, met knoflooksaus. Het was erg lekker, en ik zat zelfs al bijna vol! Mijn vriendin koos voor de Ceaser salade, en die zag er ook super lekker uit!

Als hoofdgerecht koos ik voor de varkenshaas. Door al die kippen in het restaurant had ik namelijk niet meer zoon zin om kip te eten. Hij was heel lekker, en de saus erbij ook! Op de helft zat ik eigenlijk al vol, maar hij was te lekker om te laten liggen.

Als nagerecht had ik de dame blanche. Ook super lekker, en het zag er ook heel mooi uit. De service was echt heel goed, en de gerechten super lekker.

Los zouden deze 2 dingen samen 44 euro kosten. Maar door een arrangement te kiezen kostte het 32,50. Normaal als je alleen uit eten gaat ben je dit al bijna kwijt. Dus het geld is het zeker waard.

Een dagje weg bij Praston Palace is dus  zeker een aanrader. Het is super leuk voor alle leeftijden, en het personeel was erg leuk! Het zwembad was heel mooi, en vooral alle mogelijkheden zoals de sauna en de bubbelbaden maakte het leuk. Ook het restaurant was super! Je kreeg zeker genoeg en alles was super lekker.

zijn jullie wel eens bij praston palace geweest?

Advertenties

4 reacties op ‘Preston Palace

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s