Review : Essence 05 cool nude

Vandaag review ik Essence 05 cool nude voor jullie. Een prachtig nude kleurtje van Essence, en een welbekende dupe van MAC Faux. Ik ben super fan van de MAC Faux lipstick, dus daarom ben ik ook extra benieuwd naar deze lipstick. Misschien wel een budget vervanger ?

 

IMG_0582Dit is hem dan, de longlasting nude lipstick van Essence. De verpakking is simpel, maar mooi. Ook vind ik het makkelijk dat de huls meteen ook de kleur van de lipstick is. Zo kun je hem makkelijk terug vinden.  De naam van de lipstick is 05 cool nude. En dat vind ik er ook goed bij passen. Het is een koele nude kleur, geschikt voor bijna elke make-up look.

IMG_0581

Als je de stick uitrolt komt de mooie kleur tevoorschijn. En hier vind ik de kleur ook al heel veel lijken op faux. Het logo van Essence staat in de lipstick gegrafeerd, dat geeft net iets extra’s. Ik vind dat persoonlijk altijd wel heel leuk.

 

IMG_0583Toen was het tijd om te swatchen. Het pigment van de lipstick is goed, en ik krijg in een keer een mooie streep. De kleur is bruinig, en ook bespeur ik een klein hintje van een koele oud roze kleur. Prachtig !

De lipstick glijd over mijn lippen, en voelt lekker romig aan. Het is een soort ‘my lips but better’ kleur. En geschikt voor bijna elke make-up look.

Ik vind het echt een aanrader. Niet alleen als dupe voor faux. Maar ook als je op zoek bent naar een mooi nude kleurtje. De lipstick kost 2,49 en is onder andere te koop bij de kruidvat.

Wat vinden jullie van de lipstick ? en dragen jullie wel een lipsticks van Essence ? Laat het zeker even achter in de comments!

 

 

Advertenties

22 reacties op ‘Review : Essence 05 cool nude

  1. Ik gebruik die van Essence ook. Ik denk zelfs dat ik die heb. Ik gebruik verschillende merken. Ik vind het leuk als ik niet teveel moeite moet doen om ze mooi aan te brengen en dat ik niet elk kwartier moet checken of hij nog aanwezig is en niet alleen het randje aan de lippen

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s